Allt inom el-installation
Tjänster

VÅR SPECIALITET INKLUDERAR

BOSTADSTJÄNSTER


Vi har lång erfarenhet av olika sorters bostadsprojekt. Allt från större lägenhetsjobb till mindre villor. Utvecklingen går otroligt fort framåt och vi ser till att hålla oss uppdaterade inom denna utveckling, allt för att kunna möta kundens önskan.


Kontakta oss om du vill ha hjälp med nybyggnation, renovering eller helt enkelt bara en genomgång för att se över din elanläggning. 

  • Du ska känna dig trygg när du anlitar Elent AB. Vi har alla certifikat, och försäkringar som krävs för att utföra arbete i ditt hem.

  • För frågor kontakta oss 

FÖRETAGSTJÄNSTER


Vi har mångårig erfarenhet av både stora och mindre industrier. För närvarande sköter vi service på flertalet industrier och lantbruk. Med oss kan du känna dig trygg med att ett driftstopp i er anläggning inte ska vara så långvarig. Med ett stort eget lager har vi många reservdelar hemma för att kunna erbjuda våra kunder snabb service.

  • Tack vare vårt stora lager är vi snabbt på plats med reservdelar till er användning.

  • Med 6 elektriker och 5 fullutrustade servicebilar kan vi ge snabb service åt olika sorters industrier.

SMARTA HEM


Många av våra kunder önskar idag en enkel stryning av belysning och eluttag i hemmet. Vi lyssnar på era önskemål och hjälper er komma fram till en lösning som passar er.


Ett vanligt önskemål idag är att via mobilen styra belysning, värme och fler olika funktioner även på distans. Vi har teknik som gör detta möjligt och självklart hjälper vi er med installation av detta.

  • Vi tillhandahåller all form av datainstallation och hjälper er att få ett bra nätverk i hemmet och industri.

  • Smart el kan hjälpa till och underlätta vardagen. Tänk er att med ett enda enkelt knapptryck i mobilen och/eller strömbrytare tända och släcka i hela ert hem.

ELBILLADDARE


Minskning av fossilla bränslen är något som är ett hett ämne i dagens samhälle. Något som därför ökar i stor utsträckning är bilar med hybrid- och eldrift. Detta är något vi har specialiserat oss på. 


Informationen kring vilken utrustning som krävs för att kunna ladda sin bil hemma är bristfällig, men med Elent AB kan du vara säker på att du får en lösning som fungerar både för bil och hem.

  • Elsäkerhetsverket avråder starkt mot att ladda sin el- /hybridbil via vanlig 230 Volts uttag. Numera avråder även försäkringsbolag mot samma sak, vilket kan leda till att er försäkring ej gäller vid skada.

  • Elladdning av bil kräver en massa energi. Med lastbalansering så ser vi till att er anläggning klarar av både att ladda er bil och att all övrig utrustning i ert hem fungerar.

VÅR PROCESS

STEG 1


FÖRSTA MÖTET


Detta steget är på många vis det viktigaste. Det är nu vi ska skapa ett förtroende till er som kund. En målsättning för oss är att alla ska vara nöjda. Vi lyssnar på era önskemål.


STEG 2


ARBETSFÖRSLAG


Vi återkommer inom kort till er med en prisidé och förslag på hur ert önskemål ska uppfyllas.


STEG 3


UTFÖRANDE


Någon av våra duktiga medarbetare kommer hem till er för att utföra arbetet och färdigställa ert önskemål


STEG 4


KONTROLLMÄTNING


Det är lika viktigt för er som för oss att vi efterlämnar en säker elanläggning. Därför görs en kontrollmätning av er elanläggning där vi ser att allt fungerar som det ska. Vid behov lämnas även en rapport.


BEHÖVER DU HJÄLP MED EL-UNDERHÅLL?